• Inkl. moms
  • Exkl. moms

Kama i Modified Run 2024

Kama i Modified Run 2024 bakgrundsbild
Publicerad den 18 juni, 2024

Kamaprodukter deltager i Modified Run 2024 som eventsponsor

Kamaprodukter, en ledande aktör inom biltillbehör, har tillkännagivit sin medverkan i Modified Run 2024. Företaget kommer inte bara att delta som utställare, utan har också gått in som en av eventsponsorerna för evenemanget.

Modified Run, som är en av de mest eftertraktade bilhändelserna i Sverige, samlar bilentusiaster från hela landet för att visa upp sina unika och modifierade fordon. Årets evenemang, som äger rum i slutet av juli (25 – 27 juli), förväntas locka ett stort antal besökare och deltagare.

Kamaprodukter kommer att medverka med sin Ford Ranger  Raptor 2023. Besökare kommer att kunna se och uppleva företagets högkvalitativa produkter på nära håll, samt få möjlighet att prata med experter från Kamaprodukter om hur man kan förbättra och anpassa sina egna fordon.

Som en del av sponsorskapet kommer Kamaprodukter också att stå för en mycket trevlig goodiebag till alla deltagare. Det utlovad en goodiebag som sent kommer glömmas.

”Vi är oerhört glada över att vara en del av Modified Run 2024,” säger Robert Schröder, Ansvarig på Kamaprodukter. ”Det här evenemanget är den perfekta plattformen för oss att visa upp vad vi kan erbjuda och att träffa bilentusiaster som delar vår passion för innovation och kvalitet.”

Modified Run 2024 ser ut att bli ett spektakulärt evenemang och med Kamaprodukters deltagande som både utställare och eventsponsor, är förväntningarna högre än någonsin. För de som brinner för bilmodifiering och vill upptäcka de senaste trenderna och teknologierna inom området, är detta ett evenemang man inte får missa.

Start i Gävle kl 10:00 fredag den 26 juli, Målgång i Uddevalla lördag den 27 juli.

För mer info kolla in det här!

Följ KAMA