• Inkl. moms
  • Exkl. moms

100% Modellanpassade fordonstillbehör

– För att ingen bilmodell är den andra lik

KAMA erbjuder sedan 1999, ett komplett sortiment av högkvalitativa fordonstillbehör. Vårt sortiment omfattar belysnings- och frontbågar, takbågar, frontskydd, frontrör, sidorör, hjulsidor, extraljus, led-ramper, arbetsbelysning, flaklock, flakkåpor, bilvårdsprodukter och varningsljus med mera. Våra produkter finns hos ledande återförsäljare av fordon och fordonstillbehör eller så kan du beställa direkt här på sidan för omgående leverans.

Vi har under många år investerat i att utveckla och förfina de frontbågar som har kommit att bli företagets signum. Våra bågar och rör tillverkas i äkta rostfritt stål av högsta kvalite som poleras till perfekt finish och vi kan idag erbjuda marknadens bredaste sortiment.

Endast naturliga fästpunkter används för montering och på så vis undviks onödigt slitage på bilens kaross. Det medför även kortare monteringstid. Dessutom vet vi att bågarnas perfekta passform ger en makalös stabilitet helt utan vibrationer, mil efter mil.

Lastbil
Vi har ett omfattande sortiment av takbågar, frontskydd, frontbågar, hjultillbehör och andra stylingprodukter till de flesta modellerna på marknaden.

Transportbil
Som yrkesman är det självklart att agera professionellt i alla situationer. Det handlar om din tid på väg och då funkar det inte med kompromisser. Våra bågar och tillbehör är en pålitlig partner i yrkeslivet.

Pickup
Nöje eller arbete? Kanske lite av bägge delarna? Oavsett så har Kama produkterna till din Pickup.
Våra tillbehör matchar din personlighet, din livsstil och dina höga krav!

Personbil
Visst ställer du höga krav på din bil och tillbehören till den? Vi har produkterna som infriar dina förväntningar.

Husbil
Snyggaste husbilen på campingen? Det blir du garanterat med våra rostfria produkter. Kanske vill du se lite bättre på kvällen? Vi har belysningen till din husbil.

Design och modellanpassning är ledord, perfekt passform och enkel montering en självklarhet!

Följ KAMA